إعلان من خورنة مار توما هولندا

Organisatie

1 CHALDEAN YOUTH CONGRESS Sta op en ga! Is het thema voor het eerste Chaldean youth congress.  Ben jij er bij als honderden jongeren uit heel europa in de zomer deze grootse bijeenkomst in München bijwonen? In deze folder staat alles wat je moet weten om hier bij te zijn:

In septemberr 2011 verzamelden een groep mensen uit Duitsland, Nederland, Luxemburg, Zweden en Groot Brittannië om te vergaderen en plannen te maken om voor het eerst in de geschiedenis van onze kerk een speciaal voor jongeren gemaakte bijeenkomst te organiseren op Europees niveau.

waar en wanneer

Het Chaldean Youth Congress vind plaats in Benediktbeurn in Duitsland. Dit stadje lig vlak bij München. Tijdens het Congress word er kennis gemaakt met deze miljoenenstad.  De datum van het congres is 6 tot 10 augustus 2012.

De Nederlandse deelname

De Thomas Apostel Parochie hoopt in München vertegenwoordigd te worden door een groot aantal jongeren uit Nederland. De deelname aan dit congres is beperkt tot maximaal 450 personen uit heel Europa. wij hopen dan ook dat onze jongeren in Nederland zich zo snel mogelijk inschrijven zodat we in München met een groot aantal zijn. Vol is vol!

Zaterdag 4 augustus om 18:00 verwachten wij al onze deelnemers te zien in het klooster te Denekamp om zich daar te verzamelen. Wij zullen hier 1 nacht verblijven en tijdens de avond word er doormiddel van een programma kennis gemaakt met elkaar. Op Zondag 5 augustus vertrekken wij naar Benediktbeuern. Daar zullen we ook 1 nacht extra slapen voordat het kamp begint op 6 augustus.

Reispgrogramma:4 t/m 10 augustus 2012

4 augustus om 16:00 uur verzamelen in Denekamp. Gezamenlijke broodmaaltijd, kennismakingsprogramma en overnachting

5 augustus, na het ontbijt vertrek naar het Chaldean Youth Congress met eigen bus, begin van de avond aankomst in Benediktbeuern. Gezamenlijk diner.

6 augustus, Aankomst groepen uit alle landen en start van het Chaldean Youth Congress.

6,7,8,9,10 augustus  uitgebreid programma met godsdienstige, educatieve en muzikale activiteiten.

Het Chaldean Youth Congress word afgesloten met een groot spectaculair feest

Op 10 augustus keren we terug richting Nederland

Deze reis is op basis van vol pension (ontbijt,lunch en diner)

De leeftijd om deel te nemen aan het congres is 18-35 jaar. Ben je 17 en wil je graag mee dan kan dat alleen met toestemming van je ouders.

Na betaling is het niet mogelijk om geld terug te krijgen.

Er word van alle deelnemers verwacht dat ze sportkleding meenemen

Er word  van alle deelnemers verwacht dat ze beddengoed meenemen (lakens en hoezen)

Prijs en aanmelding

De prijs voor deelname aan het Chaldean Youth Congress is € 260,00

Aanmelding is alleen mogelijk via:

Rita Jibo:                    0591-785749 ritaoraha@hotmail.com

Nasrin Harmaz:          0546-563998 nasrinharmaz@hotmail.com.

Huize Elisabeth

Gravenallee 11

7591 PE  Denekamp

Het kerkbestuur hoopt op goede reacties van de jongeren in onze gemeenschap en een grote belangstelling voor aanmeldingen!

No comments yet

Comments are closed

Michigan SEO